Om mig

Mitt foto
Jag är en tjej nyss fyllda 35år, jag är gift och har sju barn, fyra egna varav en ängel i himlen och tre bonusar. Vi bor i ett litet mysigt hus på landet med våra tre älskade hundar. För åtta år sen förändrades mitt liv, jag mötte min man och min stora kärlek samtidigt började en resa som jag inte skulle önska min värsta fiende, men är ändå tacksam på något sätt för jag har blivit ödmjuk inför livet på ett sätt som jag inte skulle varit annars.

onsdag 7 december 2011

Några bra dagar!

Idag blev jag hemma, skitsnöväder, halt som bara den. Nä de var inte värt att hamna i diket för ett glosförhör i engelska. Har fått en massa gjort i alla fall, läxor, bakat galet goda lussebullar, lämnat barn, hämtat barn, promenerat med hundarna,diskat, städat lite, tvättat, lagat mat ja lite fix sådär...

Efter att förra veckan ha haft en riktig dipp med mycket tårar och bara ludd i huvudet så kom jag igen denna vecka med lite mer energi :) Jag har världens sötaste klasskamrater som tar med kaffe till skolan och där jag kan tanka lite, imorgon ska jag ta med lite bullar åt dom, ge och ta ni vet.


Jag har gjort klart flera läxor till skolan och känner mig så nöjd, det hänger över mig, nästa att jag väntar mig att lärarna ska jaga mig över skolgården och vara skitarga. Ja ja, nu är jag på gång, det är bara att hänga på och göra medans det är lite flyt.
I morgon är det föreläsning i skolan, Bengt och Gunilla  som föder upp, tränar, jagar, hjälper problemhundar mm, det ska bli riktigt intressant. Jag blev ombedd att ta med Aranja, de behövde en hund med lite tokigheter för sig, ska bli kul och se om våra teorier stämmer överens vad det gäller den donnan.

Ja just det mannen ska följa med i morgon, han är lite pirrig tror jag. Men det blir bra, vi är bra i varandras sällskap. Love you

// Mussi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar